Nie ma ładniejszych od moich dlatego je kupiłem
WIELKI POBÓR PRĄDU U1 1.9 TDI 2007r 88 tyś przebiegu
Zwiń
X
-
WIELKI POBÓR PRĄDU U1 1.9 TDI 2007r 88 tyś przebiegu
octavia u1 19 tdi 2007 rok 88 tysieci przebiegu następujące problemy
podczas hamowania gdy załańcza sie ABS za uwarzone w szczególności w zimie i w nocy przygasają wszystkie światła
i dzieje sie tak samo gdy sie ASR załancza przy ruszaniu na śliskiej nawierzchni plus dość głośne zgrzyty na nie skręconych kołach
i teraz ostatni problem rozładowuje mi aku do zera usterka od niedziel kolega zaciągnoł mnie do zaprzyjaźnionego bosch serwisu podłaczylismy z kierownikiem drugi aku autko kreciło ale nie zapalało podłączyliśmy koputer pokasowaliśmy błedy odpaliło
ładowanie wporzatku pobur prądu wporządku przy rozruchu
wróciłem zadowoly postawiłem BRUM pod hacjędą i po 3 godzinach gdy chciałem odpalić nic nawet nie zakręciło
[/b]Spieprzać z drogi chamy !!! Bo z Moskwy jadę Wyje....
-
-
Re: WIELKI POBÓR PRĄDU U1 1.9 TDI 2007r 88 tyś przebiegu
nie wiem kolego z tego co pamiętam na urządzeniu do pomiaru poboru prądu do rozruchu było 10,3 czegoś tam a minilany dla rozruchu pobór to 8,5 czy jakoś tak Bo ja nie mechanik i nie elektrykSpieprzać z drogi chamy !!! Bo z Moskwy jadę Wyje....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jakub donicanie wiem kolego z tego co pamiętam na urządzeniu do pomiaru poboru prądu do rozruchu było 10,3 czegoś tam a minilany dla rozruchu pobór to 8,5 czy jakoś tak Bo ja nie mechanik i nie elektryk
Najprawdopodobniej masz gdzieś "niezłą szparę" przez którą rozładowuje się akumulator.
Należy w pierwszej kolejności zbadać jaki jest pobór prądu w stanie spoczynku z wyłączonymi odbiornikami - czyli tak jak zostawiasz auto na noc.
Bez tej wiedzy będziemy tylko macać problem i nikt Ci raczej skutecznie nie pomoże - możemy tylko zgadywać.
Nie podłączałeś ostatnio sam lub u jakiegoś "super" mechanika jakichś urządzeń (alarm, radio, neony :evil:, dodatkowe zabezpieczenia) ?Jarek "Vinci"
Komentarz
-
-
auto kupione w salonie i tylko tam mi alarm odkładali PRZED ODBIOREM , poza tym innych bajerów brak jak Wzmacniacze do muzyki i itp ... A tak Poza Tematem To jak sobie klubowe OCP chromowane załatwić bo coś sie nie moge nigdzie sensownej informacji doczytaćSpieprzać z drogi chamy !!! Bo z Moskwy jadę Wyje....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marekzuten alarm zaraz w 2007 montowany rozumiem - jak dla mnie uwalony jest aku
Ale oczywiście nie zaszkodzi sprawdzić aku.
Tak jak mówiłem - możemy sobie zgadywać czy coś to aku rozładowuje, czy samo w sobie jest uwalone!Jarek "Vinci"
Komentarz
-
Komentarz